De Nieuwe Gedachte

Uw bouwstenen voor een leven in balans

Winkel

30 Daagse cursus via Email

Erik Dielen

30 Daagse cursus via Email "Versla je angst"

€ 46,95
Versla je angst of uitstelgedrag in 30 dagen,word productiever dan ooit, bereik je doelen en realiseer je dromen - sta versteld van jezelf! Gooi je angst overboord en zet deze om in Kracht en zeg vaarwel tegen je uitstelgedrag door het voorgoed uit je leven te verbannen . Win je discipline terug en ga aan de slag met deze effectieve technieken.
Product:
ED-14030

U kan momenteel niet bestellen.

Erik Dielen 30 Daagse cursus via Email "Versla je angst"

Jij en ik weten allebei dat uw eigen angst en uitstelge drag je leven ontwricht. Je beseft dat je de wereld zoveel te bieden hebt, dat je de kwaliteit van je leven ontzettend zou kunnen verhogen, als je maar eens zou stoppen met je negatief zelfbeeld en het uitstellen van je dromen! En ja, het is makkelijk om jezelf niet te veranderen. Je kunt zo door modderen, je leven voor je uit blijven schuiven, je dromen 'ergens in de toekomst' realiseren.
Ik kan je vertellen: je leven verandert pas als jij verandert. Pas als jij in actie komt zullen je doelen bereikt worden. Niemand komt het voor je doen. Dus vraag ik aan jou, wat is het je waard om voorgoed van je angst, zelfsabotage en uitstelgedrag verlost te zijn? Ik heb een cursus voor je klaarstaan die je van dit probleem af kan helpen. Het kost je amper een paar euro’s, een paar uur van je tijd. Wat het je oplevert is controle over je leven, discipline vanuit je hart, motivatie en inspiratie. Kortom een leven in balans waar je je omgeving inspireert met je talenten.

Ik deel deze informatie, plus alle tijd die ik heb gestopt in het researchen en samenstellen van deze eCursus, voor een bijzonder lage prijs. Ik zou willen dat een cursus als deze enkele jaren geleden beschikbaar was, dat had me ontzettend veel tijd gescheeld!

 

Winkelmandje

Nog geen bestelling