De Nieuwe Gedachte

Uw bouwstenen voor een leven in balans

Winkel

Erik Dielen

De nieuwe gedachte (Elektronisch)

€ 14,95
Uw bouwstenen voor een leven in balans, een boek over zelf bewustwording.
Product:
ED-14002

U kan momenteel niet bestellen.

Erik Dielen De nieuwe gedachte (Elektronisch)

Zijn wij zelf verantwoordelijk voor ons geluk?

Kunnen wij ons succes, onze gezondheid en onze levenskwaliteit in handen nemen, zodat we het beste uit onszelf halen?

Het is de stellige overtuiging van levenscoach Erik Dielen. De auteur vertelt op kleurrijke wijze hoe hij zijn eigen weg gegaan is.

In bijna twintig jaar heeft hij zich -met vallen en opstaan- een aantal inzichten en vaardigheden eigen gemaakt die hem een leven hebben gebracht dat straalt van vreugde, vrede en liefde.

In deze Gids voor het beheer van uw gedachten, reikt Erik u de vijf sleutels (of stappen) aan, waarmee de lezer in relatief korte tijd vaardigeden leert om zijn of haar levenskwaliteit te verbeteren, onder meer door zelf-saboterende automatismen tegen te gaan.

Hij leert ons vanuit een andere dimensie te leven, vanuit de nieuwe gedachte. De nieuwe gedachte is er een van niet-denken, maar van waarnemen zonder oordelen.

De elektronische versie van het boek van 250 pagina's kan u hier bestellen.  U ontvangt het in PDF formaat.

Gelieve bij het afrekenen te kiezen voor "geen verzending", u ontvangt het via email maximaal 24u na de registratie van uw betaling.

U kan betalen via een overschrijving of via PayPal.  Deze laatste laat u ook toe om te betalen via kredietkaarten.  U hoeft ook geen PayPal account te hebben om hiermee te kunnen betalen.

Winkelmandje

Nog geen bestelling