De Nieuwe Gedachte

Uw bouwstenen voor een leven in balans

Wie is Erik Dielen?

Het Selfwatchers trainingscenter is gespecialiseerd in het geven van seminars en cursussen die mensen helpen om het maximum uit hun leven te halen. Succes- en Lifecoach Erik Dielen heeft al honderden mensen een arsenaal van ideeën, technieken en vaardigheden bijgebracht die hun leven verrijkt, verbeterd en verfijnd hebben.
Tot zijn succes themas behoren 'Succesvol overtuigen' en 'vitaliteit is mentaliteit', twee thema’s die gebaseerd zijn op de kracht die reeds in U aanwezig is. 
 
Erik Dielen wijdde vele jaren aan het bestuderen van de formules die leiden tot een gelukkig en rijk leven. Hij heeft ze samengebracht, aangevuld met eigen onderzoek en op punt gesteld. En wat meer is: hij heeft ze allemaal zelf gebruikt en gebruikt ze nog altijd. Zo is hij op korte tijd uitgegroeid van een simpele werkkracht in een fabriek tot de internationaal, succesvolle zakenman die hij nu is.
Erik is zelf het levende bewijs dat wat hij U leert, ook echt werkt.
 
Met de tips, technieken en strategieën die hij u leert, kunt u ook het leven leiden waarvan u altijd gedroomd hebt. Want wat voor Erik Dielen werkt, werkt ook voor u.
 
Hij is zelf het levende bewijs dat wie de controle neemt over zijn eigen leven, alles kan bereiken.
 
Erik Dielen heeft niet alleen zelf een succesvol leven kunnen afdwingen, maar zijn inspanningen hebben hem ook geholpen om de krachtige strategieën te ontwikkelen om anderen te helpen. 

Erik is een expert in:

  1. Change Management; 
  2. Communicatiepatronen; 
  3. Motivatie en Inspiratie; 
  4. Vitaliteit en Energie; 
  5. Flexibiliteit; 
  6. NLP; 
  7. Nonverbale Communicatie; 
  8. leven in het NU